Magazin > VIP
9457 ogledov

Harry in Meghan: Dve varuški za Archieja spakirali kovčke

harry, meghan markle
Za malega Archieja skrbi že tretja varuška.

Vojvoda Harry in njegova žena Meghan še vedno nista našla idealne varuške za svojega prvorojenca. Kot piše The Sun, naj bi par v šestih tednih zapustili že dve varuški. Za zdaj še ni znano, ali sta odšli prostovoljno ali sta bili odpuščeni.

Meghan in Harryja je od poroke zapustilo že več zaposlenih - med drugim tudi osebna asistentka, varnostnik in osebna tajnica. 

Kot je povedal vir, je parova odločitev pri izboru varuške “globoko osebna” in odvisna od “otrokovih potreb in tudi potreb staršev”. “Zahteve se mnogokrat spreminjajo glede na stopnje otrokovega razvoja. Prva varuška je bila nočna varuška,” je povedal in dodal: “Harry in Meghan se ne mudi, saj hočeta sprejeti pravo odločitev.”

Revija Harper’s Bazaar je v začetku meseca poročala, da je par najel britasnko varuško, ki ne stanuje na posestvu Frogmore Cottage, kjer biva družina. Po poročanju omenjenega medija se od varuške pričakuje “dodatna podpora” na potovanju družine po Afriki, ki bo prva tuja država, ki jo bo Archie obiskal.  

Takšnih težav William in Kate nista imela. Ko je bilo Georgeu osem mesecev, sta najela Mario Tereso Turrion Borrallo, v prvih mesecih pa je zanj skrbela Jessie Webb, ki je bila nekoč Willova in Harryjeva varuška. Maria sedaj pazi tudi na Louisa in Charlotte

Komentarjev 6
  • Kaitlyn_Robey 15:52 01.julij 2019.

    Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenil0 m0je življenje. To come .... ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com

  • Dragulj 14:43 01.julij 2019.

    Tale Megan se vidi da je navadna kmetica se za otroka ne zna poskrbeti Harry kam si gledal

  • blayo 14:34 01.julij 2019.

    Če se jima ne mudi, zakaj nucata potem varuško, sploh?