Magazin > VIP
10984 ogledov

Zmaga za Kate in Williama: Harryju in Meghan se to zagotovo ni zdelo zabavno

princ william, kate middleton
Williamu in Kate se verjetno smeje …

Revija Tatler vsako leto objavil seznam najbolj vplivnih ljudi, 'Social Power Index'. Letos sta na vrhu lestvice pristala vojvoda William in njegova Kate. Če gre verjeti govoricam, da se William in Harry ne razumeta najbolje, in da za zidovi britanskega dvora potekajo boji za moč in priljubljenost v javnosti, potem je Willovega mlajšega brata in njegovo ženo Meghan verjetno šokirala informacija, da nista pristala niti med top 10 najbolj vplivnih ljudi, kaj šele pred Williamom in Kate.

Da bi bila „sramota“ še večja, ju je prehitela celo sedemletna deklica … Harper Beckham, hčerka Victorie in Davida Beckhama, je pristala na četrtem mestu. Revija meni, da si je Harper to čast zaslužila, ker je že pri teh rosnih letih redna gostja modnih revij, kjer jo čaka sedež v prvi vrsti.

Na drugem mestu sta pristala Idris Elba in njegova žena Sabrina Dhowre, na tretjem pa Joseph Getty in njegova žena Sabine.

Harry in Meghan sta si, čeprav ju ni med prvimi desetimi, kljub temu prislužila naziv. Tatler ju je razglasil za „kralja in kraljico globalnega glamurja“

Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:26 27.junij 2019.

    Williamu in Kate se verjetno smeje … -> Ir. K., ne vem, kam ste hodili v šolo in koliko časa ... Iz članka ni razvidno, KDO se smeje Williamu in Kate, torej ste verjetno mislili, da gre Williamu in Kate ...prikaži več NA SMEH? Mogoče bi prebrali kako kvalitetno knjigo, da bi izboljšali znanje slovenskega jezika? Kot novinar(-ka) si takih napak ne bi smeli privoščiti ... Razen če niste novinarka, pač pa osnovnošolka, ki so jo najeli za počitniško delo?

Sorodne novice