Magazin > VIP
16572 ogledov

Meghan in Harry se ves čas prepirata

meghan markle, princ harry
Otrok je star šele nekaj tednov, a zakonca Sussex se menda že prepirata …

Prihod dojenčka novopečena starša ponavadi poveže, vsaj na začetku, v hiši princa Harryja in njegove Meghan pa menda en prepir sledi drugemu. Meghan se menda počuti osamljeno.

Harry je namreč že kmalu po Archiejevem rojstvu za nekaj dni odpotoval na Nizozemsko, nato pa še na polo turnir v Rim. Zabava pa se tudi po Veliki Britaniji, medtem ko njegova žena skrbi za sina. S kraljico je šel na neko poroko, udeležil se je konjeniškega turnirja in bil gost več različnih dobrodelnih dogodkov, četudi je ženi obljubil, da si bo privoščil očetovski dopust.

princ harry, meghan markle video Magazin Nerazpoloženi Harry: Na balkonu pred vsemi osoren do žene Meghan

Meghan je to prizadelo, saj ni vajena slišati besede „ne“. Tokrat je situacija še toliko hujša, saj si moževe podpore zelo želi, še zlasti sedaj, ko je nazaj v ZDA odpotovala njena mama.

Bunte piše, da naj bi Meghan moža poslala na terapijo, da bi se kot oče izkazal bolje od Charlesa. Tudi on je bil namreč veliko odsoten, ko sta bila Harry in William majhna.

Par naj bi se poleg tega sprl zaradi sinovih botrov. Meghan si želi, da bi bila med Archiejevimi krstnimi botri tudi Serena Williams, a Harry temu nasprotuje. Pravi, da bi se morala pri izboru osredotočati na družinske člane, zato je predlagal svojo sestrično Eugenie.
Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 5
  • anica00 11:10 20.junij 2019.

    Po rojstvu otroka je vse drugače.

  • Avatar Darko Capek
    Darko Capek 08:48 19.junij 2019.

    to so navadni lenuhi, niti svoje riti si ne znajo obrisat

  • db08d766e1b32fb730acfd95068d4776f2ee2b27 08:43 19.junij 2019.

    drugače je pa princ bebček, ki v živlenju ni naredil nič pametnega od rojstva ga živijo davkoplačevalci in on ne razume, da je treba za kos kruha nekaj narediti........Angleži so pač primitivci, da to podpirajo......