Magazin > VIP
13708 ogledov

Je to razlog, da je bil Harry videti tako nesrečen?

meghan markle, princ harry
1/4
Čeprav so bile vse oči uprte v Meghan, strokovnjakom ta podrobnost ni ušla.

V Londonu je pred nekaj dnevi potekala slovesnost Trooping the Colour, ki se jo je udeležila cela kraljeva družina. Porodniški dopust je prekinila celo vojvodinja Meghan, ki je 6. maja postala mamica.

Do slavnega balkona palače se je pripeljala v kočiji, v kateri je sedel tudi princ Harry, ki ni bil videti najboljše volje. To je opazil tudi britanski strokovnjak za kronane glave, Russell Myers, in opozoril na prinčevo „trpljenje“. "Ubogi Harry ni bil videti najbolje. Verjetno zaradi pomanjkanja spanca. Doria (Meghanina mama, op. avt.) je odšla nazaj v ZDA. Par še vedno ni našel varuške,“ je povedal in dodal, da se Harry očetovskim dolžnostim ne izogiba.

Da princ preživlja naporne čase, je potrdila tudi strokovnjakinja za telesno govorico Judi James. "Harry si je spet nadel prazen, a rahlo previden izraz, ki smo ga v zadnjem času videli velikokrat,“ je dejala James in poudarila, da tega nismo vajeni, saj je bil Harry v javnosti v preteklosti vedno zelo navihano razpoložen.

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice