Magazin > VIP
5273 ogledov

S tem se je Meghan samo še bolj priljubila javnosti

Meghan Markle
Povsem človeško, kajne?

Meghan Markle je v soboto na paradi ob kraljičinem rojstnem dnevu v svet poslala dve močni sporočili. Medtem ko je blestela v modri opravi, so lahko vsi opazili, da jo dober mesec po produ, rodila je namreč 6. maja, še vedno krasijo nosečniški kilogrami. Prav nič nenavadnega in povsem naravno, a ne za zvezdnice njenega kova, ki se takoj po porodu obkrožijo z osebnimi trenerji in kuharji ter že v nekaj tednih po porodu blestijo v svoji stari postavi.

Meghan je s tem dokazala, da se je v zadnjem času res posvečala le materinstvu, zaradi katerega kar žari, in da popolna postava trenutno ni njena prioriteta, s tem pa se je ljudem samo še bolj prikupila.

Meghan Markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Poznavalci pa pravijo, da je Meghan z udeležbo na paradi v svet poslala tudi močno politično sporočilo. V tednu, ko se je v Veliki Britaniji na uradnem obisku mudil ameriški predsednik Donald Trump, se Meghan uradnih dogodkov v sklopu obiska ni udeležila. Razlog naj bi bil porodniški dopust, a očitno Meghan ni bilo težko narediti izjeme za kraljico in to le dva dni po predsedniškem obisku.

Naj spomnimo, da je Trump pred obiskom Velike Britanije dal intervju za The Sun, v katerem ga je novinar opomnil, da Meghan Markle ni njegova podpornica in da je izjavila, da se bo preselila v Kanado, če bo na predsedniški volitvah zmagal. Trump je na to odgovoril, da tega ni vedel in dodal: “Kaj naj rečem? Nisem vedel, da je 'nasty' (nesramna, op. avt.).” 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav

 

Komentarjev 2
  • mici79 10:26 11.junij 2019.

    ah, kako polni sporočil so ti kraljsvski nastopi.... S prejšnjim možem je podpisala pogodbo, da ji mora v primeru nosečnosti plačati hujšanje po porodu, dvomim, da je zdaj kar naenkrat srečna s svojimi kilogrami. Čez kakšno leto bo zaradi materinske ...prikaži več sreče najbrž prava afro mama, s široko zadnjico, navijalkami v laseh in kuhalnico v rokah....

Sorodne novice