Magazin > VIP
4983 ogledov

Znano, kdo je skrivnostna ženska ob Meghan Markle

Meghan Markle Instagram
Ob prvi obletnici poroke razkrita tudi ta skrivnost.

Ob prvi obletnici poroke sta princ Harry in vojvodinja Meghan na Instagramu objavila serijo poročnih fotografij, ki jih je javnost tokrat videla prvič. S tem pa sta razkrila tudi skrivnost, o kateri so se spraševali mnogi, in sicer, kdo je bila skrivnostna ženska, ki je v kapeli Meghan podala poročni šopek. To je bila Harryjeva asistentka Clara Madden, 32-letnica z Nove Zelandije, ki je vodja projektov pri Harryjju in Meghan ter je bila ključni del ekipe tudi pri načrtovanju njunega poročnega dne. 

Leta 2016 je ljubka svetlolaska v palači povzročila manjše razburjenje, saj se je začela videvati z Nickom Loughranom, svetovalcu za medije, ki je v službi pri princu Williamu in Kate Middleton. Nick je le mesece pred tem namreč končal zvezo z Rebecco Deacon, ki je bila takrat Katina desna roka. Clara in Nick sta danes poročena.

Tudi Clara je sprva delala za Williama in Kate, zakonca pa sta se, ko sta bila leta 2014 na obisku na Novi Zelandiji, celo srečala z njenimi starši in jima razkrila, da je "Clara zvezda pisarne". Naslednjega leta je svetlolaska presedlala v Harryjevo pisano in od njegove zaroke naprej dokazala, da so njene organizacijske sposobnosti zlata vredne, zato nič čudnega, da jo kraljeva družina tako ceni in da so prav njo izbrali za to posebno nalogo, predajo poročnega šopka. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy one year anniversary to Their Royal Highnesses, The Duke and Duchess of Sussex! Today marks the one year anniversary of the wedding of The Duke and Duchess of Sussex. Their Royal Highnesses exchanged vows at St George’s Chapel within the grounds of Windsor Castle on May 19th, 2018. The selected song “This Little Light of Mine” was chosen by the couple for their recessional. We hope you enjoy reliving this moment, and seeing some behind the scenes photos from this special day. A message from The Duke & Duchess: Thank you for all of the love and support from so many of you around the world. Each of you made this day even more meaningful. Photo credit: Chris Allerton/Joe Short (B&W); PA (color) ©️SussexRoyal (B&W images and video)

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

kate middleton, meghan markle Magazin Zato sta William in Kate nečaka spoznala šele včeraj meghan markle Magazin Vojvodinja Meghan se je opravičila
Komentarjev 1
  • Pepe007 11:38 20.maj 2019.

    Zanimivo, kako je angleška kraljeva družina varčna ... Pubec se je ženil v neki vojaški uniformi. Če bi nam JLA za domov dala šinjel, moški z odsluženim vojaškim rokom ne bi rabili zapravljati denarja za poročne obleke.

Sorodne novice