Magazin > VIP
32369 ogledov

Tako je kraljica okarala Meghan

meghan markle
Kraljici takšno obnašanje ni bilo všeč …

Meghan Markle se je kraljici menda prikupila že na prvem snidenju in četudi sta se tako zbližali, Elizabeta II. ni ostala tiho, ko se je Meghan v njenih očeh neprimerno vedla do zaposlenih.

Pred poroko 19. maja je na dvorcu Windsor Castle potekalo okušanje hrane, ki so jo nekaj dni pozneje postregli svatom. Meghan naj bi po trditvah avtorice Katie Nicholl vztrajala pri tem, da za nekatere njene hollywoodske prijatelje skuhajo tudi obrok, ki bi bil pripravljen po načelu makrobiotike. Ko je v tem obroku zaznala okus jajca, se je začela pritoževati, čeprav so ji zagotovili, da v tej jedi jajc ni. "Zelo se je razburila. Rekla je: 'Ne, okušam ga. V tej jedi okušam jajce.' Nato je nenadoma vstopila kraljica, ki je v dvorcu doma. Meghan je potegnila na stran in ji rekla: 'Meghan, v tej družini se z ljudmi ne pogovarjamo na takšen način.',“ pravi Nicholl.

Nekdanja igralka je kraljico menda razburila tudi nekaj mesecev pred tem dogodkom, ker je želela na svoji poroki nositi tiaro s smaragdi, a je ni smela, ker je obstajala verjetnost, da gre za ruske smaragde. Kraljica naj bi Harryju takrat rekla: "Dobila bo tisto tiaro, ki jo bom jaz izbrala.“

 

Komentarjev 3
  • Vesna Dolšak 22:36 12.maj 2019.

    Tu se ve, kdo je glavni, Ena "pritepenka" že ne bo nikogar komandirala. :)

  • vidocq 15:20 12.maj 2019.

    ta stara je iz 19 stoletja

Sorodne novice