Magazin > VIP
14367 ogledov

Zaradi afere: Tako naj bi Meghan provocirala Kate

kate middleton, meghan markle
To naj bi vojvodinja Meghan rekla svoji svakinji, ko so se pojavile govorice, da jo je mož prevaral.
Že nekaj tednov krožijo govorice, da naj bi vojvoda William z družinsko prijateljico, Rose Hanbury, prevaral ženo Kate. O tem je prvi poročal tabloid InTouch. Life and Style pa sedaj piše, da Kate pri svoji svakinji Meghan ni naletela na podporo, ampak jo je nekdanja igralka z domnevo afero celo provocirala.
meghan markle, princ harry spor? Magazin Meghan in Harry na Instagramu ne sledita več Williamu in Kate
Meghan naj bi bila namreč mnenja, da je Kate moža potisnila v objem druge ženske, ker je dolgočasna. Američanka naj bi po pisanju tabloida Kate užalila tudi z izjavo, da William drugih žensk še pogledal ne bi, če bi se Kate bolj potrudila za svoj videz in se za moža bolj seksi uredila. "Kate je nato jokala,“ je še dodal neimenovani vir.

Da se lepotici ne razumeta dobro, se govori že več mesecev. Meghan in Kate naj bi se sprli celo tik pred igralkino poroko. Počilo naj bi med pomerjanjem oblek družic. Tudi takrat naj bi Kate v solzah zapustila sobo.

 

Komentarjev 5
  • markosls 15:14 03.maj 2019.

    --=Poiščite Gola Ženske v vaši soseski tukaj: Tiny.CC/Zenske

  • blayo 13:54 03.maj 2019.

    Kako pa naj bi potekal ta dialog? A je to v živo? Po pošti? Telefonu? WhatsAppu? A to potem pripopa kratek filmček kako se joka in to pošlje?

  • leonardo 08:13 03.maj 2019.

    Kot bi kravo postavil na parket.

Sorodne novice