Magazin > VIP
8611 ogledov

Če ne bi bila kraljica tako trmasta, bi se Meghan sedaj zmešalo

meghan markle
Kraljica se je temu uprla in oče ji je ugodil.

Vojvodinja Meghan naj bi še ta mesec postala mamica. Okoli poroda že več tednov krožijo razne govorice, ki jih Harry in Meghan ne želita komentirati. Povedala sta, da bo javnost vse izvedela po rojstvu njunega prvorojenca ali prvorojenke, do takrat pa bosta o porodnih načrtih molčala kot grob.

Znano pa je, da nad Meghaninim porodom ne bodo bdeli kraljičini ginekologi. Bodoča mamica namreč v porodni sobi ne želi gledati „moških v oblekah“, zato je izbrala svojo ekipo porodničarjev, ki jo bo vodila ženska.

Če bi se Meghan morala držati kraljevega protokola, ki je za članice kraljeve družine veljal včasih, bi se ji verjetno zmešalo.
Kraljici Elizabeti II. se lahko, da je bila tako trmasta in od očeta zahtevala, naj ukine tradicijo, da morata rojstvo kraljevega člana potrditi priči. "Kraljica je Charlesa rodila v Buckinghamski palači. S carskim rezom. Najpomembneje pa je bilo to, da sta morali do tega trenutka porod potrditi priči. Pred porodno sobo sta zato stala in čakala premier in notranji minister,“ je razložila zgodovinarka Kate Williams in dodala, da se je kraljica temu upirala in njen oče, kralj George VI., ji je izpolnil željo in to pravilo ukinil.

Kakšna sreča za vse njene potomce ...

Komentarjev 2
  • milovan 22:01 16.april 2019.

    Kako bedno in bizarno pravilo. Hvala bogu, da je ukinjeno. Srecno, Meghan.

Sorodne novice