Magazin > VIP
14839 ogledov

S temi besedami je Harry posvaril Meghan

meghan markle, princ harry
Harry in Meghan podala izjavo o porodu.

Vojvoda Harry in njegova žena bosta verjetno še ta mesec postala starša. Ugibanj, kako in kje bo vojvodinja rodila, po medijih krožijo že mesece. Med drugim se govori, da bo rodila doma in da odklanja kraljične zdravnike.

Slavni par je sedaj podal izjavo o porodnih načrtih. Z informacijami sta skoparila … Odločila sta se namreč, da o načrtih javno ne bosta govorila oziroma bosta to s svetom delila šele po porodu. Harry in Meghan sta sicer imela še eno slabo novico za oboževalce. Za razliko od Kate in Williama se po porodu z otrokom ne bosta nastavljala čakajočim fotografom in oboževalcem, ki bodo, če bo Meghan rodila v bolnišnici, tam taborili že kak dan prej. Fotografije otroka bodo v svet razposlali nekaj dni po porodu, posneli pa jih bodo v dvorcu Windsor Castle. Dvor bo sporočil, ko se bodo pri vojvodinji začeli popadki, ko bo otrok privekal na svet, pa bosta Meghan in Harry veselo novico verjetno objavila na svojem profilu na Instagramu.

meghan markle Magazin Vojvodinja Meghan se spet zoperstavlja dvoru

Harry: "Nikoli več ne bo isto"

Harry in Meghan sta se spoznala leta 2016 prek skupnih prijateljev. Njuna zveza se je začela julija, zanjo pa so mediji izvedeli oktobra. Strokovnjakinja za kronane glave, Angela Mollard, je za avstralsko revijo New Idea razkrila, kako je par izvedel za novico, da so ju mediji "razkrinkali“. "Poklical je osebni tajnik in rekel:' Poglejta, razvedelo se je. Pricurljalo je ven.'“ Harry naj bi se nato obrnil k Meghan in rekel: "Stvari nikoli več ne bodo iste.“

"V to je bil prepričan. Ve, kako se stvari odvijajo, saj je to videl pri svojem bratu in pri svojih nekdanjih dekletih,“ je po poročanju Expressa še povedala Mollard in dodala: "Verjetno je bil žalosten, saj sta izgubila zasebnost.“ Harry naj bi nato poklical svojega brata in ga vprašal za nasvet.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice