Magazin > Lepota & telo
4827 ogledov

Pameten trik Meghan Markle za videz popolnejših ustnic!

meghan markle
Tudi to je skrivnost njenega čudovitega videza ...

Če se malo bolj podrobno zazrete v eno izmed fotografij vojvodine Meghan Markle, vam bo hitro jasno, katere so tri ključne lepotne komponente, ki njen videz naredijo tako svež. To so brezhibna polt, bujni lasje in ustnice v naravnih odtenkih. Ni skrivnost, da je Meghan ljubiteljica rdečil v kožnih barvah, v rokavu pa ima še en briljanten trik, da so njene ustnice videti tako polne. 

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Ta tehnika sicer ni nobena novost, jo pa redno uporablja tudi vojvodinja. Za obrobo namreč izbere svinčnik, ki je enake barve kot naravna barva njenih ustnic in nikoli ne občrta celotnih ustnic. Na ta način se izogne  temu, da bi bile ustnice videti nenaravne ali različnih odtenkov, kar se rado zgodi pri izbiri svinčnika za obrobo. Da bi se temu izognili, izberite svinčnik v barvi vaših ustnic ali le odtenek temnejšega in jih obrobite malo več kot le sredino zgornje ustnice, nato dodajte še kanček sijaja in učinek polnih ustnic bo zagotovljen!

lasje, las, česanje, nega las Magazin Tri najpogostejše napake pri pranju las
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice