Magazin > VIP
11919 ogledov

Princ Harry "žalosten in jezen“

meghan markle, princ harry
Spregovoril je Dickie Arbiter, ki je bil dvanajst let tiskovni predstavnik kraljice Elizabete II.

Dickie Arbiter je veljal za velikega zaupnika kraljice Elizabete II., saj je bil kar 12 let njen tiskovni predstavnik. Arbiter zelo dobro pozna pravila kraljeve hiše in tudi njihove člane, zato mu lahko verjamemo, ko pravi, da vojvodi Harryju trenutno ni lahko.

Arbiter je izjavil, da je Harry "žalosten in jezen“, ker mediji napadajo njegovo ženo Meghan. Negativnim poročilom namreč ni videti konca, Meghan med drugim očitajo, da se obnaša kot diva. Komentarjev Harry in Meghan ne moreta ignorirati, kar pomeni, da sta tik pred rojstvom prvega otroka še pod dodatnim stresom. "Ne smemo pozabiti, da so vsi videli poroko in vsi so opazili, kako so se mediji obnašali. Par so postavili na piedestal. In ta piedestal se je sedaj zamajal,“ je povedal Arbiter in pokritiziral medije. "Napake najdeš zelo hitro. Zelo enostavno je biti negativen. To se tudi bolje prodaja.“

"Harry se bo hotel umakniti in obvarovati Meghan. Počakal bo na rojstvo otroka in ga predstavil javnosti – to bo nov začetek,“ je še povedal strokovnjak, ki ne dvomi, da se bodo temni oblaki nad kraljevim parom že zelo kmalu razpihali.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.