Magazin > Bizarno
13327 ogledov

Sta to Kate in Meghan med pretepom?

Meghan Markle Youtube
Res je videti, kot da si nista najbolj ljubi, a da bi šli tako daleč?

V javnost je prišel posnetek, na katerem je videti, kot da bi si britanski vojvodinji Kate in Meghan skočili v lase, se lasali, brcali in prerivali. Posnetek je resničen, na njem pa se seveda ne "ruvata" Meghan in Kate, pač pa igralki, ki sta vojvodinjama na las podobni, za kar je umetnica Alison Jackson poskrbela tudi z oblačili, ličili in izbiro oblačil.

prin harry, meghan markle Magazin “Možje v sivem” načrtujejo padec Meghan Markle

Alison je namreč znana po provokativnih fotografijah zvezdniških dvojnikov, pogosto pa so na tapeti tudi člani britanske kraljeve družine. Takrat si je privoščila prinčevi soprogi, za kateri se že dlje časa govori, da se ne marata. Meghan naj bi bila precej ukazovalna tudi do svakinje, sploh, ko so se prejšnjo pomlad dogajale priprave na njeno poroko s Harryjem. Med enem izmed pomerjanj naj bi Kate celo spravila v jok.

meghan markle Magazin Meghan Markle bo težko pokrpala odnos s to znano igralko

Da si nista najbolj blizu, pričajo tudi fotografije iz številnih dogodkov, na katerih se priženjeni plemkinji niti pogledata ne, Meghan in Harry pa se bosta to pomlad tudi izselila iz Kensingtonske palače,, uradni razlog je pomanjkanje prostora.
Alison je takole ponazorila pretep, ki se verjetno nikoli ne bo zgodil, sploh pa ne pred očmi javnosti.

Komentarjev 1
  • jolanda96 07:27 17.marec 2019.

    Uboga reva po moje ne spi ker jo tako vlacijo po zobeh

Sorodne novice