Magazin > VIP
4517 ogledov

Meghan očetu poslala pismo: "Srce si mi zlomil na milijon koščkov"

princ harry, meghan markle
Hčerino pismo poslal medijem.

"Če me imaš rad, kot praviš novinarjem, prosim prenehaj. Prosim, dopusti nam, da svoje življenje živimo v miru," je Meghan Markle v pismu med drugim zapisala svojemu očetu Thomasu Markelu. Thomas njene prošnje očitno ni uslišal, saj je pismo poslal Daily Mailu. 

"Tvoja dejanja so mi zlomila srce na milijon koščkov. Ne le, ker si ustvaril nepotrebno bolečino, temveč, ker si govoril laži. Tega ne bom nikoli razumela. /…/ S Harryjem sva ti po srčni kapi in po tem, ko si povedal, da ne boš mogel priti na poroko, ponudila pomoč. Ni res, da te nikoli nisem poskušala poklicati, ti si me zavrnil, ko sem želela govoriti s tabo. /…/ Kako lahko rečeš, da ti nisem finančno pomagala, če pa me za denar nikoli nisi prosil. Obseden si s tabloidi. Gledal si me, kako vsak dan trpim zaradi Samanthinih laži," je med drugim zapisala Meghan, ki v pismu očeta tudi prosi, naj preneha z izrabljanjem njene polsestre Samanthe, z namenom, da bi osramotil njo. 

Za Meghan, ki je visoko noseča, situacija zagotovo ni lahka, Thomas pa, kot je videti, ne misli odnehati. 

meghan markle Magazin Meghan Markle: Fotografija, ki razkriva, da se je ulegla pod nož? meghan markle Magazin Vojvodinja Meghan z bananami ujezila prostitutke
 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice