Magazin > VIP
6529 ogledov

Vojvodinja Meghan: V takšnem razkošju bo rodila svojega prvega otroka

meghan markle
Vojvodinja Meghan menda ne bo rodila v bolnišnici, v kateri sta se rodila William in Harry in v kateri je svoje tri otroke povila tudi vojvodinja Kate.

Vojvodinja Catherine je svoje tri otroke, Georgea, Charlotte in Louisa, rodila na oddelku Lido v bolnišnici St. Mary's Hospital, ki slovi po svojem razkošju in udobju, ki ga nudijo porodnici in njeni družini.

Nekateri so pričakovali, da bo tam rodila tudi vojvodinja Meghan, a je Američanka oko vrgla na bolnišnico Frimley Park, ki se lahko pohvali z apartmaji Mulberry, ki so rezervirani za bogataše, in je bližje njunemu domu Frogmore Cottage.

Ta apartma je menda še bolj razkošen od Lido oddelka. Jo Thomson, ki je tam rodila kar trikrat, je nad udobjem apartmaja navdušena. "V Mullberryju je kot v hotelu. Postelje so ogromne. Spominjam se, da sem bila nad veliko spalnico s kopalnico presenečena,“ pravi 31-letnica, ki je še dodala: "Čeprav si v velikih bolečinah, ti vzdušje, ki spomina na wellness center, pomaga. Soba je zatemnjena, včasih luč zamenja barvo, poslušaš lahko svojo glasbo ...“ Če se bo kraljevi par odločil za to bolnišnico, bo tudi za Harryja dobro poskrbljeno. "Za mojega moža so bili pripravljeni veliki stoli. Prostori so veliki, zato lahko greš vmes tudi na sprehod..“

Thomson je pohvalila tudi hrano, ki jim je bila na voljo ves dan. "Izbirala (Meghan in Harry) bosta lahko med različnimi meniji, med katerimi je tudi veganski.“

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.