Magazin > VIP
3525 ogledov

Zato članice kraljeve družine torbico držijo v levi roki

Meghan Markle v modri obleki
Na dvoru veljajo stroga modna pravila, ki pa jih še posebej rada krši novopečena vojvodinja Meghan.

Britanska kraljeva družina ima številna pravila, nad katerimi bedi kraljica Elizabeta, od pomembnih življenjskih odločitev do barve laka za nohte. Kraljica mora namreč predhodno odobriti vse poroke v družini, lak na nohtih kraljevih članic ne sme biti v močnih barvah, na potovanje pa morajo vedno vzeti vsaj eno obleko v črni barvi.

meghan markle Magazin Vojvodinja Meghan: V takšnem razkošju bo rodila svojega prvega otroka

Podobna zgodba je s torbicami. Kraljičina torbica je mnogo več kot le torbica, je sredstvo sporočanja. Na primer, kadar si kraljica želi domov, torbico odloži na mizo in to je znak, da je čas za njen odhod. Prav tako da s torbico znak, da želi zaključiti pogovor, s tem, ko jo iz leve roke prestavi v desno.

meghan markle Magazin Meghan in Harry: Prijateljica razkrila otrokov spol

Donald Trump, kraljica Elizabeta | Avtor: Epa Epa

Kraljica torbico sicer vedno drži v levi roki, da je desna prosta za rokovanje. Tega pravila se držita tudi Kate Middleton in Meghan Markle, držala se ga je že princesa Diana, pravilo pa velja tudi za moške člane kraljeve družine, kadar v rokah nosijo aktovko. 

Meghan Markle | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice