Magazin > VIP
9791 ogledov

Meghan in Harry v sedmih nebesih? Tak je v resnici njun zakon!

meghan markle
So zlobne govorice o vojvodinji Meghan načele njen zakon?

Harry in Meghan, ki sta sredi maja lani stopila pred oltar, bosta kmalu postala starša. V zadnjih mesecih se je življenje igralke res pošteno postavilo na glavo. A za Meghan ni vse rožnato. Američanka se je morala soočiti tudi s kritikami in zlobnimi govoricami, da je z njo zelo težko delati in da je v jok spravila vojvodinjo Kate.

V pogovorni oddaji Lorraine je sedaj spregovorila prijateljica vojvodinje, Bryony Gordon, ki pravi, da je Meghan zelo skromna oseba in prav nič vzvišena. Povedala je tudi, kako vidi njen zakon s princem Harryjem. "Prikupna sta. Pred kratkim sem ju videla. Res sta ljubka, srečna. Prve iskrice ljubezni, prvo leto od poroke ...“ je povedala Meghanina prijateljica, znana predvsem po tem, da je maraton tekla v spodnjem perilu in na ta način promovirala samozavest in sprejemanje svojega telesa.

Meghan ob varnostnico

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Na dvoru se menda soočajo še z eno odpovedjo. Po šestih mesecih v službi vojvodinje Meghan je odpoved dala njena varnostnica, ki jo je varovala tudi na njenem prvem uradnem obisku v tujini. Zakaj točno se je odločila za odhod, ni znano, Sunday Times pa namiguje, da Meghanina želja po večji svobodi za njeno ekipo predstavlja zelo velik izziv. "Za nekoga, ki ni odraščal kot član kraljeve družine in varovanja ni vajen že od malih nog, je to lahko zelo omejujoče. Čeprav je bila že prej slavna, je lahko počela, kar je hotela. Sedaj pa ne more nikamor brez osebnega varovanja,“ medij citira vir.

Meghan jin Harryja so sicer v zadnjih mesecih zapustili že trije zaposleni. Britanski dvor je najprej zapustila desna roka princa Harryja, Edward Lane Fox, ki je rdečelascu ob strani stal v njegovih najbolj divjih letih pa vse do njegove poroke maja letos. Zatem je odšla njegova naslednica Samantha Cohen, ki je za dvor delala skoraj dve desetletji. Najprej je bila kraljičina osebna asistentka, po Foxovem odhodu pa je skrbela za Harryja in Meghan. Nato pa je Meghan zapustila še njena osebna asistentka, Melissa, ki je pri organizaciji njene sanjske poroke menda igrala zelo pomembno vlogo. Njen odhod naj bi bil za dvor velik šok.

Komentarjev 2
  • kapibara 14:45 14.januar 2019.

    Čudn, viha nos, čeprav ma spuščenga, kot zaletišče na Velikanki v Planici