Magazin > VIP
10877 ogledov

Udarec za Meghan in Harryja: Sedaj jima celo javno grozi

meghan markle
Par ne pride do miru.
Oče vojvodinje Meghan, Thomas Markle, je v svojem najnovejšem intervjuju povedal, da mu nihče ne bo prepovedal stikov z mediji in ob tem zagrozil, da bo postal “še glasnejši”, če se mu bosta hči in zet še naprej izogibala. 

Markle je priznal, da je v preteklosti delal napake, za katere pa si ni zaslužil takšne kazni. S hčerko nista govorila od maja, ko je s Harryjem stopila pred oltar. Del krivde za njun skrhani odnos naj bi po Marklovem mnenju nosil tudi Harry, zato ga je v intervjuju za Sun pozval, naj že “enkrat odraste in to preboli”.

Harry je očeta svoje žene že pred poroko posvaril, naj ne sodeluje z mediji, ker se mu bo to maščevalo, a ga Markle ni poslušal. Dogovoril se je s fotografi in lažne paparaco fotografije prodal medijem. “To se zgodi, če nas ne ubogaš,” naj bi mu po tej javni sramoti zabrusil princ. 

Markle nad hčerko še ni obupal in se še vedno trudi popraviti njun odnos. Upa tudi, da bo kmalu spoznal Harryja, čeprav je še vedno mnenja, da z njim ne ravna pošteno. “Če sem prvi človek, ki te je užalil, je pred tabo še dolag pot. Tudi on (Harry, op. avt.) je le človek. Imam občutek, da misli, da je pomembnejši od drugih in da lahko z ljudmi govori zviška. Tega ne morem sprejeti. To je arogantno,” je še izjavil Markle in dodal, da so ga kritike in negativne govorice na račun Meghan zelo prizadele. Ob tem je hčerko pozval, naj se, če je med njima res sovraštvo, pobota s svakinjo Kate.
meghan markle Magazin Kaplja čez rob: Vojvodinjo Meghan poklicali na krizni sestanek
Markle je za konec še povedal, da je hčerki poslal dve strani dolgo pismo, a od nje ni dobil niti voščilnice za božič.
 
Komentarjev 6
  • marsal 21:38 09.januar 2019.

    tista , ki non stop piše o teh polizancih, oziroma potomcih morilcev , naj se preseli k njim !

  • Tatjana Ha 13:30 09.januar 2019.

    Ta stari pa tej punci najbolj nagaja, ko je mel priložnost priti na poroko, da jo pospremi k oltarju je zaigral bolezen, zdaj pa teži kot najhujši sovražnik,pa tista polsestra isto .Prodajajo trače in služijo..Ko ji bojo uničil laif pa ...prikaži več pa ne bo hotu imet noben več opravka z njo, Demonska posla....

  • leonardo 13:24 09.januar 2019.

    Mislim, da stari niti pol takega vraga ne bi počel, če bi se poročila z mizarjem, n.pr. Koliko otrok ali pa obratno staršev ne govori med seboj kar nekaj let, pa nihče ne ve za to. Stari je pohlepen in ...prikaži več bi rad denar. Je pač padel na kapsel.

Sorodne novice