Magazin > VIP
3698 ogledov

Meghan in Kate: Tako sta se pobotali

meghan markle, kate middleton
Bojno sekiro sta zakopali med božičnimi prazniki.

Da se vojvodinji Kate in Meghan ne marata, se govori že več mesecev, v zadnjih tednih pa je na dan prišlo še več informacij o njunem skrhanem odnosu. Tako naj bi med lepotičkama počilo tik pred Meghanino poroko, in sicer med pomerjanjem oblek za male družice, med katerimi je bila tudi Katina in Williamova hči Charlotte. Kaj točno Kate, ki je pomerjanje menda zapustila v solzah, ni bilo všeč in kaj ji je zabrusila Meghan, sicer ni znano …

Kakor koli že, dekleti naj bi bojno sekiro med božičnimi prazniki zakopali. To naj bi se zgodilo med igranjem priljubljene igre scrabble.

Da se temnolaski sedaj očitno dobro razumeta, so v objektiv ujeli fotografi, ki so britansko kraljevo družino pričakali pred cerkvijo v  Sandringhamu, kjer se vsako leto udeležijo božične maše.

Judi James, strokovnjakinja za telesno govorico, pa meni, da sta vojvodinji prijateljstvo le zaigrali. "Delujeta kot dva politika, ki želita dati diplomatski vtis. Hodita v istem tempu in druga drugo posnemata – znak prisiljenega prijateljstva,“ je razložila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.