Magazin > VIP
13073 ogledov

Meghan ga biksa: Vidite podrobnost, ki je kraljica ne bo vesela?

meghan markle Instagram
Kraljica jo bo udarila po prstih.

Na britanskem dvoru vladajo stroga pravila – tudi glede oblačenja in ličenja. Tako je damam med drugim prepovedano iz hiše stopiti brez hlačnih nogavic, pa tudi krilo naj ne bo višje od kolen. Strogo je določeno tudi, kakšen lak za nohte lahko uporabljajo članice kraljeve družine. Najbolj zaželen je brezbarvni lak, dovoljen pa je tudi rožnati odtenek, ki pa mora biti zelo svetel.

Na to pravilo se Meghan, za razliko od ubogljive vojvodinje Kate, očitno požvižga, saj se je na podelitvi britanskih modnih nagrad pojavila s črnim lakom na nogah in rokah. Kraljica tega zagotovo ni bila vesela, nekatere pa je bolj kot lak zmotilo to, da se Meghan tako pogosto dotika svojega trebuha. "Ne bi rad bil zloben, a to neprestano dotikanje trebuha je moteče. Razočaran sem tudi nad lakom za nohte. Tradicijo je treba vzdrževati. Meghan mi je všeč, želel pa bi si, da bi tradicijo spoštovala,“ je povedal eden od komentatorjev na spletu, nekdo drug pa je dodal, da je svet že izvedel, da je noseča, zato se lahko preneha božati po trebuščku.

Na te komentarje se je odzvala neka babica in razložila, da je pri rojevanju pod hipnozo, za to metodo se menda zanima lepa vojvodinja, običajno, da se matere z dotiki trebuha že pred porodom povezujejo z otrokom in ga pomirjajo.

 

Komentarjev 8
  • Lavdan 17:18 14.december 2018.

    Angleži so tradicionalistični bedaki in konji.

  • Majazmaja 15:49 14.december 2018.

    Vesela ne bo, prav preveč se pa tudi ne bo sekirala, ker Meghan za nasledstvo (za to v tej družini gre!) ni tako pomembna, saj Harry nikoli ne bo kralj - razen če umrejo William in vsi njegovi otroci. Kate ...prikaži več je pomembna, ker je žena prestolonaslednika, podjetna mama ji je omogočila, da je odraščala v višjem sloju, hodila v dobre zasebne šole, imela sebi enako družbo... Meghan je pa tako kot nepriviligirana večina: javna šola, dvorišče, taborniki, glasbena šola, potolčena kolena... Ljudska.

  • alojz73 15:44 14.december 2018.

    Ti brexikti so se samo ženili med sabo zato totalno degenerirani tako kot boduli na Jadranu. Hvala bogu da je prišla ena da bo premešala DNK.