Magazin > VIP
10578 ogledov

Še en udarec za Meghan: Kaj se dogaja na britanskem dvoru?

meghan markle
Britanski medij ji nadel vzdevek "Duchess Difficult.

Po tem, ko je princa Harryja zapustil osebni tajnik Lane Fox, Meghan pa asistentka Melissa, je zdaj odpoved dala še Samantha Cohen, Meghanina osebna tajnica in ena najbolj cenjenih članic ekipe. Cohen bo za nosečo vojvodinjo delala do poroda, nato pa bo dvor zapustila.

Samantha, ki na dvoru dela že 17 let, uživa veliko zaupanje kraljeve družine. Med drugim je bila tudi kraljičina osebna tajnica. Kot pravijo viri, njen odhod za kraljevo družino predstavlja veliko izgubo. Meghan ob sebi namreč potrebuje nekoga z "izkušnjami, energijo in potrpljenjem“ in takšnih ljudi je zelo malo.

Zakaj se je Cohen odločila za odhod, ni znano, se pa že nekaj časa govori, da je Meghan težavna in da se od ljudi, ki se z njo ne strinjajo, odmakne. Zaposleni na dvoru jo menda kličejo "hurikan Meghan“, časnik Times pa ji je nadel vzdevek "Duchess Difficult“ (težavna vojvodinja).

Vojvodinja naj bi vsako jutro vstala že ob 4.30 in dan začela z jogo, od pete ure dalje pa svojim podrejenim že pošilja sporočila z nalogami. Meghan se menda tudi veliko pritožuje. Pred poroko jo je motil vonj v kapeli, zato je zahtevala osvežilce zraka, a je kraljica njeno željo zavrnila.

Komentarjev 4
  • kapibara 15:17 10.december 2018.

    Ma ni ta, osvetljena emulzija na negativu, za v kraljevo družino !!

  • Majazmaja 11:21 10.december 2018.

    Ko seljak pride iz sela, ampak selo ne more iz njega ...

  • leonardo 10:49 10.december 2018.

    Ko cigan na konja sede!

Sorodne novice