Magazin > VIP
10687 ogledov

William in Harry: Sprla sta se zaradi Meghan

william, kate, meghan, harry
Harryju se zdi, da je William do Meghan prehladen.

Dva vira, ki sta blizu britanski kraljevi družini, pravita, da naj bi si bila brata v laseh zaradi vojvodinje Meghan Markle. Harry je namreč prepričan, da se William ni dovolj potrudil, da bi njegovo, takrat še zaročenko, z dovolj odprtimi rokami sprejel v kraljevo družino oziroma, da ji ni "pogrnil rdeče preproge". Spor med bratoma je lani umiril princ Charles, ki je Williama pozval, naj brata in njegovo zaročenko za božič povabi v svoj dom v Norfolku. 

kate middleton, meghan markle Magazin Spor: Tik pred poroko Meghan Markle vojvodinjo Kate spravila v jok

Harry in Meghan se bosta selila, a ne v Kensingtonsko palačo, kjer živita William in Kate. O tem, zakaj, obstajajo tri teorije. Prva je ta, da se para ne razumeta najbolje, druga, da v palači ni dovolj prostora še za Harryja in njegovo mlado družino, tretja pa, da princa preprosto odraščata, Harry bo kmalu oče in da je zato napočil čas, da brata nista več taka pajdaša, temveč imata oba svoji družini in obveznosti, kar pa ne pomeni, da si nista več blizu. Meg in Harry naj bi se tako preselila v Frogmore Cottage. 

meghan markle Meghan Markle Magazin Meghan Markle: Ta fotografija z bivšim ji zdaj verjetno povzroča glavobole

Prav tako pa si posebno blizu nista Kate in Meghan. Meghan naj bi bila popolnoma drugačna osebnost kot Kate, a se je slednja vseeno potrudila, da jo je sprejela v družino. Čeprav naj bi med njima tudi že prišlo do spora, in sicer naj bi Kate pomerjanje za hčerino obleko, ki jo je nosila na poroki Harryja in Meghan, zapustila v solzah. Kaj se je tisti dan zgodilo med damama, ni znano. 

Komentarjev 1
  • perhan63 12:42 29.november 2018.

    zakaj mal ne delijo žen med sabo ..pol pride pa njun fotr pa pofuka obe..pa še ano zravn

Sorodne novice