Magazin > VIP
8736 ogledov

Spor: Tik pred poroko Meghan Markle vojvodinjo Kate spravila v jok

kate middleton, meghan markle
Zgodbo sta potrdila dva neodvisna vira.

Govorice, da se ženi britanskih princev ne marata, so spet vzplamtele pretekli teden, ko se je namigovalo, da se Harry in Meghan ne želita preseliti v Kensingtonsko palačo, ker bi bila William in Kate njuna soseda.

kate middleton Magazin Rivalstvo med Meghan in Kate: Novi udarec za ženo princa Williama

Namigovanj o strupenih puščicah, ki menda letijo med vojvodinjama, so se sicer pojavile na prvem skupnem nastopu kraljeve četverice, ko se dekleti menda niti pogledali nista. Nekateri pravijo, da Kate razjeda zavist in da se počuti ogroženo, drugi krivijo Meghan, ki želi svakinji ukrasti pozornost.

Kakor koli že, med njima naj bi počilo tudi nekaj dni pred Harryjevo poroko maja letos. Novinarka Camilla Tominey, ki je prva poročala o novi ljubezni princa Harryja in velja za kredibilno novinarko, pravi, da se je pogovarjala z dvema neodvisnima viroma, ki sta povedala, da je Kate pomerjanje obleke za hčer Charlotte, ki je bila na poroki družica, zapustila v solzah. "Kate je bila takrat zelo čustvena, saj je le nekaj dni prej rodila princa Louisa,“ piše prej omenjena novinarka. Na robu z živci je bila v tistem času tudi Meghan, ki na poroki ni smela nositi tiare, ki si jo je želela. Zaradi tega je menda prišlo tudi do napetosti med njo in kraljico.

Kaj točno se je zgodilo na pomerjanju, ni znano, verjetno pa sta imeli dekleti le slab dan ...

william, kate, meghan, harry Magazin Je to dokaz, da se kraljeva para ne razumeta najbolje?

 

 

Komentarjev 2
  • Avatar skeptik
    skeptik 09:14 28.november 2018.

    Irena Kolarjeva, ti si res obsedena z britanskim dvorom. Oziroma si omejena, da je joooj. Loti se kakšnega resnega dela