Magazin > VIP
19560 ogledov

William in Kate: Vojvodinja norela zaradi te plavolaske

princ william, kate middleton
William in Kate sta se dvakrat razšla.

Kate in William veljata za idealen par, in ko pogledaš njuno družino, si ne bi mislil, da je bila pot do sreče tako trnova.

Kate in Will sta se spoznala med študijem na elitni univerzi St. Andrews. Dokler sta študirala na Škotskem, v njuni zvezi ni bilo težav, po končanem študiju leta 2004 pa je prišlo do prvega razhoda. Pritisk medijev je bil prevelik, poleg tega pa si je princ zaželel več svobode.

To razkriva knjiga The Duchess of Cambridge: How Kate Middleton Became A Future Queen. William se je kmalu za tem, ko sta s Kate prekinila zvezo, podal na jadranje s svojim prijateljem Guyjem Pellyjem. Kate je to zelo ujezilo, saj njeno mnenje o Guyju ni bilo najbolj pozitivno. Kate je tisto poletje preživela s svojo družino, kar pa ni pozdravilo njenega srca. Prijateljem naj bi takrat velikokrat potožila, da Williama zelo pogreša. Očitno je bilo tudi Williamu hudo. Konec leta sta golobčka sklenila, da ljubezni dasta še eno možnost.

Isabella Calthorpe | Avtor: Profimedia Profimedia


Do ljubezenske krize pa je prišlo tudi dve leti pozneje. Tudi takrat sta se nenadoma razšla, a na srečo spet hitro pobotala. Za Katino jezo je bila tokrat kriva svetlolasa Isabella Calthorpe. Katie Nicholls, strokovnjakinja za kronane glave, pravi, da je bila Kate izjemno ljubosumna. "Lahko bi rekla, da je William Kate zapustil, ker je mislil, da ima pri Isabelli možnosti. In Kate je to vedela,“ pravi Nicholls. Na koncu se je William odločil za Kate, Isabella pa je srečo našla v objemu 5 let mlajšega sina Richarda Bransona, Sama Bransona.

Isabella Calthorpe | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • aleonora 11:45 23.november 2018.

    Naredil bom 86 evrov na uro od doma. Bil sem šokiran, ko je moj sosed rekel, da je povprecje 95 dolarjev, vendar vidim, kako to pocne zdaj. Zdaj imam toliko svobode, ko sem sam lastnik. obišcite >>>>> www.WebJob33.Com