Magazin > VIP
15296 ogledov

Meghan Markle: Ta fotografija z bivšim ji zdaj verjetno povzroča glavobole

meghan markle
Meghan Markle ne pride do miru.

Preden se je igralka Meghan Markle leta 2016 zaljubila v princa Harryja, je bila dve leti v zvezi z znanim kanadskim kuharjem Coryjem Vitiellom.

Spoznala sta se v njegovi restavraciji The Harbord Room. Pravijo, da je bila temnolaska nad postavnim kuharjem takoj navdušena, tudi zato, ker v Kanadi velja za zvezdnika.

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia

Da je bila njuna zveza očitno zelo ljubeča, priča tudi fotografija, ki je zaokrožila po medijih. Nasmejana Meghan sedi v Coryjevem naročju in ga objema, slavni kuhar pa jo poljublja na lice. Romantična fotografija zaljubljenega para je bila posneta v restavraciji, mnoge pa je začudilo dejstvo, da je bila posneta le nekaj tednov pred zvezdničinim prvim zmenkom s princem!

Kaj se je zgodilo med kuharjem in igralko?

Cory Vitiello | Avtor: Profimedia Profimedia

Zakaj se je par, ki se je pogovarjal celo o poroki, razšel, ni znano. Meghan pa več kot očitno ni dolgo žalovala. Vitiello o svoji bivši sicer najde le lepe besede. "Krasno dekle je. Med nama ni grenkobe,“ je povedal kuhar. Zlobni jeziki so sicer namigovali, da je zvezo končal Cory, ker se je igralka mnogokrat obnašala preveč zvezdniško. Kanadčan je sedaj v zvezi s pevko Martino Sorbara, s katero sta oktobra postala starša.

Komentarjev 3
  • wingspan15 13:27 27.november 2018.

    Ni mi jasno, zakaj bi ji morala povzročati preglavice. V tistem času je bila pač s kuharjem v vezi. Zelo lepa čustvena fotografija. V tem času najbrž nihče ne pričakuje od kraljevih nevest, da bi bile ob poroki device. Če ...prikaži več ste pozabili smo v 21. stoletju.

  • Avatar skeptik
    skeptik 08:13 27.november 2018.

    Obsedenost s kraljevo družino kaže na kronično pomanjkanje dogodkov na domači zemljici.... Predvsem pa je postalo hudo moteče, monotono, dolgočasno in nezanimivo. Ahhhh, kje so časi, ko smo brali o štajerskem slavčku, ločitvi Helene Blagne in botoksirani Miši.