Magazin > VIP
15119 ogledov

Meghan Markle ni tako prijazna in prijetna, kot se zdi

meghan markle
Na dan pricurljala izpoved ženske, ki je nekoč delala z njo.

Videz vara … Gina Nelthorpe-Cowne, nekdanja agentka vojvodinje Meghan, pravi, da se je lepotica, ko je začela razmerje z britanskim princem, močno spremenila.

Govorice, da ima zahteven značaj, so postale glasnejše po tem, ko je odpoved dala njena osebna asistentka Melissa. Zakaj se je odločila za odhod, sicer ni znano, namiguje pa se, da je kriva muhasta vojvodinja. 

meghan markle Magazin Množičen beg zaposlenih: Kakšno vlogo igra pri tem Meghan?
Nelthorpe-Cowne pravi, da je Meghan “izbirčna in zahtevna” in da se osredotoča le na stvari, ki si jih ona želi. Z vsakim, ki se z njo ne strinja, bo prekinila stike, še trdi Meghanina nekdanja zaposlena. “Ko je njena zveza s Harryjem postala resna, sem jo vprašala, ali jo skrbi, da se bo njeno življenje s poroko popolnoma spremenilo in da bo izgubila del svoje zasebnosti. Ni mi odgovorila. Odvrnila je le, da ne želi poslušati mojih negativnih izjavi in spremenila temo.”

Gina tudi trdi, da je Meghan en teden pred razglasitvijo zaroke prenehala komunicirati z njo. Ko je poskušala priti do nje, so se ji oglasili odvetniki. “Razočarala me je,” še pravi Gina, ki je v Meghan videla prijateljico. 

Pred poroko je sicer na dvoru prišlo do napetosti, ker si je Meghan zaželela druge tiare. Vmešala se je celo kraljica. Več o tem TUKAJ.
 
Komentarjev 5
  • joze259 21:47 14.november 2018.

    Pa kaj upokojence zanimajo te bedarije, ki se jih grejo okoli dvora. Vse bi jih trebalo nagnati delat, da si zaslužijo za kruh. Se preseravajo z nekimi kronami, in non stop nekimi intrigami okoli stare babe in Meghan it'd. Daj ...prikaži več pišite raje o tem kdaj bo nam slo na bolje, kje so naše krone in miljarde....

  • Lavdan 18:38 14.november 2018.

    Ali se še niste naveličali vsak dan težiti s to angleško kraljevino.

  • sam50 18:34 14.november 2018.

    Je že kar ponucana roba in se ve,zakaj se je obesila in na hitro zanosila s tem pepčkom....