Magazin > VIP
18239 ogledov

Meghan in Harry: Zato se je z otrokom tako mudilo

princ harry, meghan markle
Vojvoda in vojvodinja sledita načrtu.

Britanski princ Harry se je z ameriško igralko poročil maja, oktobra pa sta svetu že sporočila, da je lepotica v veselem pričakovanju.
Novico, da bosta aprila postala starša, sta svetu razglasila med svojo 16-dnevno turnejo v tujini, ki sta jo začela v Avstraliji. Meghan je stara 37 let, kar pomeni, da njena nosečnost spada med tvegane, a je ta podatek ni prestrašil. Kljub temu je moža pospremila na pot in na skoraj vse načrtovane dogodke, teh je bilo kar 76.

Da sta tako hitro spočela otroka in veselo novico sporočila med potovanjem, ni naključje. Meghan in Harry imata pred očmi jasen cilj - utrditev svojega položaja znotraj kraljeve družine in v državah Commonwealtha. 


Treba je narediti vtis

Princ Charles je prevzel že skoraj vse kraljičine naloge, kar pomeni, da je le še vprašanje časa, kdaj mu bo Elizabeta II. predala krono. Ko postane kralj, bo na stopničko višje prilezel tudi njegov sin William, ki je s soprogo Kate znatno pripomogel k izboljšanju imidža kraljeve družine. Javnost mladi par ljubi in te naklonjenosti si želita tudi Meghan in Harry. Britancem sta že ukradla srce, države Commonwealtha pa se še niso imele možnost navaditi in navezati na nekdanjo igralko. To sta želela spremeniti in takoj ob prihodu razglasila veselo novico o naraščaju. Poleg tega sta se svojim oboževalcem zelo približala. Pustila sta se objeti, fotografirati, celo kakšen selfie sta posnela, čeprav tega ne bi smela. Vse za pozitivno poročanje medijev ...


 

Komentarjev 2
  • sam50 09:42 13.november 2018.

    Pri 37 tvegana nosečnost,medtem pa Halle Berry pri 48 in še nekatere druge znane osebnosti kar žarijo od pričakovanj. Gospodična mu je pač nastavila in si zagotovila brezskrbno prihodnost in škoda je iskati izgovore o tvegani nosečnosti v najboljših letih...

Sorodne novice