Magazin > VIP
6417 ogledov

Množičen beg zaposlenih: Kakšno vlogo igra pri tem Meghan?

meghan markle
Dvor so v zadnjih šestih mesecih zapustili trije zelo pomembni zaposleni.

Britanski dvor je najprej zapustila desna roka princa Harryja, Edward Lane Fox, ki je rdečelascu ob strani stal v njegovih najbolj divjih letih pa vse do njegove poroke maja letos.

Nato je odšla njegova naslednica Samantha Cohen, ki je za dvor delala skoraj dve desetletji. Najprej je bila kraljičina osebna asistentka, po Foxovem odhodu pa je skrbela za Harryja in Meghan. Sedaj pa je Meghan zapustila še njena osebna asistentka, Melissa, ki je pri organizaciji njene sanjske poroke menda igrala zelo pomembno vlogo. Njen odhod naj bi bil za dvor velik šok. "Seveda se lahko zgodi, da nekdo da odpoved. Da pa v nekaj mesecih odidejo kar trije, pa spominja na množičen beg,“ je razmere na dvoru pokomentiral eden od zaposlenih.

Je kriva Meghan? Življenjepisec Robert Jobson pravi, da se je Harry med organiziranjem poroke do svojih zaposlenih obnašal nemogoče. Princ, ki sicer velja za sproščenega, naj bi bil muhast in nepotrpežljiv. Oglasila se je tudi Meghanina nekdanja agentka. Pravi, da je njena nekdanja stranka oseba, ki se od zaposlenih, ki imajo drugačno mnenje, hitro distancira.

Poleg tega naj bi bil Harry preveč osredotočen na ženine želje, kar lahko privede do napetosti. To se je zgodilo pred poroko.

meghan markle Magazin Spor: Med kraljico in Meghan napetosti

 

Komentarjev 2
  • Avatar Wilissa
    Wilissa 23:59 12.november 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Dobrodošli = = > www.3xDate.top

  • Janez_53 19:56 12.november 2018.

    Trije odhodi pri takšnem aparatu pa res ne morejo biti "množičen beg".