Magazin > VIP
8186 ogledov

Solze zaradi vojvodinje: To je razlog, da je Meghanina asistentka dala odpoved

meghan markle, kate middleton
Znano, zakaj je asistentka vojvodinje Meghan že po šestih mesecih dala odpoved, Harry pa po palači išče izdajalca.

Po tem, ko je v javnost pricurljalo veliko informacij, ki vojvodinje Meghan ne predstavljajo v lepi luči, je dobila Harryjeva ekipa nalogo, da čim prej najde izdajalca ali izdajalce, ki tako rad govorijo z mediji. 

meghan markle Magazin Vojvodinja Meghan: Takšen nelaskavi vzdevek so ji nadeli zaposleni na dvoru
Britanski časniki so med drugim izvedeli, da je odnos med Kate in Meghan še slabši, kot se je zdelo, in da je Meghan svojo svakinjo tik pred poroko med pomerjanjem oblek za družice spravila v jok. Pisali so tudi, da se Harry in Meghan nočeta preseliti v Kensingtonsko palačo, ker tam živita tudi William in Kate, in da Meghan Markle na svoje podrejene izvaja velik pritisk, saj je zelo ambiciozna.
kate middleton, meghan markle Magazin Spor: Tik pred poroko Meghan Markle vojvodinjo Kate spravila v jok To naj bi bil tudi razlog, da jo je po le šestih mesecih sodelovanja zapustila zelo pomembna in sposobna sodelavka - njena osebna asistentka Melissa, ki naj bi zaradi stresa celo jokala. “Njeno delo je bilo stresno in na koncu zanjo enostavno preveč. Veliko je tolerirala. Meghan je od nje zelo veliko zahtevala, kar se je končalo s solzami,” je povedal vir in dodal, da bodo Melisso na dvoru pogrešali. 
william, kate, meghan, harry Magazin William in Harry: Sprla sta se zaradi Meghan
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.