Magazin > VIP
11798 ogledov

Kakšen trebušček že ima vojvodinja Meghan!

princ harry, meghan markle
1/2
Vojvodinja Meghan bi rada prekršila še eno kraljevo tradicijo.

Vojvoda Harry in njegova soproga Meghan sta se udeležila dobrodelnega dogodka v spomin Henryju Van Straubenzeeju, dobremu prijatelju princa Williama in Harryja, ki je leta 2002 v starosti 19. let umrl v avtomobilski nesreči.
 
Tragično preminulemu Henryju se je s pesmijo, ki jo je prebrala, poklonila tudi Meghan, ki ima že precej velik trebuh. Vojvodinja bo rodila aprila. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Prince Harry and the Duchess of Sussex attended a Christmas carol service Tuesday night at St. Luke's Church in London.♥️

A post shared by Meghan Markle & Prince Harry (@meghanharrydaily) on

Bo rodila doma?

Vanity Fair poroča, da so iz dobro obveščenih virov izvedeli, da Meghan ne želi roditi v bolnišnici St. Mary’s na slovitem oddelku Lido, ampak bi svojega prvega otroka najraje povila kar doma. To ji bodo po pisanju medija zdravniki verjetno odsvetovali, saj je to njen prvi otrok. 

V tej bolnišnici sta se rodila William in Harry in tudi vsi trije Williamovi otroci. Razvedelo se je tudi, da se bosta Meghan in Harry po novem letu selila. V novem domu bo živela tudi Meghanina mama, ki bo hčerki pomagala skrbeti za dojenčka. 

Kot vsako mamico tudi Meghan pred rojstvom tarejo skrbi in dvomi. Stres poskuša odgnati s pomočjo joge in pilatesa, pa tudi akupunkture pri slovitem terapevtu Rossu J. Barru. Pri njem 45-minutno razvajanje stane 135 evrov.

Komentarjev 3
  • Avatar Zala
    Zala 15:01 05.december 2018.

    @skeptik ... zakaj karaš, kot navajaš Ireno, da je obsedena "s to gnilo družino"? Vsak je zadolžen za poročanje z nekega področja. In Irena je verjetno zadolžena za navedene primerke. So bralci. ki želijo vedeti za vse, tudi kdaj kakajo ...prikaži več in smo drugi, ki se jim zdi že vse skupaj abotno.

  • Avatar skeptik
    skeptik 09:09 05.december 2018.

    Irena, ti si res obsedena s to gnilo družino, ki živi v zlati kletki in se niti ne zaveda, kako nesrečna je. In koga to sploh briga? Je res vredno tega uredniškega prostora? Aja, saj vi ste vendar brez funkcionalnega ...prikaži več urednika. Očitno je samo na papirju.....

Sorodne novice