Magazin > VIP
5297 ogledov

Zaradi "težavne" Meghan z dvora še ena asistentka

meghan markle
Vojvodinja Meghan bo ostala še brez ene pomembne članice svojega osebja.

Samantha Cohen, ki je bila dolga leta kraljičina osebna asistentka in je pred poroko princa Harryja prevzela skrb za mladi par, je napovedala, da bo v vlogi asistentka princa Harryja in njegove Meghan le še do rojstva njunega prvega otroka. Kot je poročal Sunday Times, bo na začetku prihodnjega leta pomagala zakoncema pri iskanju druge asistentke. 

Njen napovedani odhod je prilil na ognja govoricam, da je Meghan "zahtevna" šefinja. Iz Kensingtonske palače odhoda Cohenove niso komentirali, bo pa to za par velik udarec. Meghan naj bi si namreč želela, da bi Cohenova ostala z njima še naprej. Za Sunday Times je vir še povedal, da bodo v prihodnje morali razmisliti o drugačnem pristopu k iskanju kandidata za izpraznjeno mesto. Po njegovem mnenju naj bi namreč bilo bolj smiselno iskati kandidata izven dvora. 

meghan markle Magazin Vojvodinja Meghan: Takšen nelaskavi vzdevek so ji nadeli zaposleni na dvoru

Pred kratkim je mesto osebne asistentke novopečene vojvodinje zapustila Melissa Toubati. Neuradno naj bi po zgolj šestih mesecih dala odpoved, ker naj bi Meghan na svoje podrejene izvajala velik pritisk. "Njeno delo je bilo stresno in na koncu zanjo enostavno preveč. Veliko je tolerirala. Meghan je od nje zelo veliko zahtevala, kar se je končalo s solzami,” je povedal vir in dodal, da bodo Melisso na dvoru pogrešali. 

william, kate, meghan, harry Magazin William in Harry: Sprla sta se zaradi Meghan
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice