Magazin > VIP
12145 ogledov

Zdravje: Vojvodinja Meghan naj bi imela težave

meghan markle
Pravijo, da vojvodinja Meghan v šestem mesecu nosečnosti preživlja duševno krizo.

Meghan Markle se je več let podrejala pravilom Hollywooda, ki od igralk zahteva vizualno popolnost. Večletni stres pa je na lepi vojvodinji očitno pustil posledice. Mediji pišejo, da Meghan preživlja čustveno krizo, saj se boji za dobrobit svojega otroka, obenem pa jo menda skrbi, kakšne posledice bo nosečnost pustila na njenem telesu. 

Kako obsedena je s svojim videzom, lahko potrdi tudi njen prvi mož, Trevor Engelson, ki je moral podpisati pogodbo, s katero se je obvezal, da bo Meghan po porodu plačal nutricionista in osebnega trenerja, ki ji bosta pomagala pri hujšanju. 
Meghan pravi, da je njena družina nagnjena k debelosti, zato se tudi med nosečnostjo drži strogega jedilnika, ki vsebuje zelene smoothieje in razstrupljevalne napitke. 

Panični strah pred kilogrami pa ni edina težava, s katero se 37-letnica spopada. Primanjkovalo naj bi ji vitamina B12, jemlje pa tudi zdravila, ki znižujejo raven stresnega hormona kortizola. V javnost je prišlo tudi nekaj podatkov iz njene zdravniške kartoteke. Meghan naj bi imela napade migrene, zaradi katerih je morala v preteklosti celo v bolnišnico. 
 

Komentarjev 3
  • McClain 00:39 14.december 2018.

    mal je Coutinhu podobna

  • jakec42 09:18 13.december 2018.

    Kdo jih pa nima?