Magazin > VIP
9435 ogledov

Meghan Markle: Težav očitno še ni konec

meghan markle
Spet kritike …

Kensingtonska palača je pretekli teden objavila fotografiji, s katerima sta vojvoda William in vojvoda Harry podanikom zaželela lepe praznike.

Harry in Meghan sta izbrala črno-belo fotografijo, ki je bila posneta na njuni poroki in na kateri sta s hrbtom obrnjena proti kameri, medtem ko občudujeta ognjemet.


Posnetek je zmotil Meghanino polsestro Samantho, s katero ni v dobrih odnosih. Po tem, ko ni prejela vabila na sestrino poroko, je storila vse, kar je bilo v njeni moči, da bi jo v javnosti očrnila. Tudi tokrat si je dala duška …

“Zanimivo, da nam vojvoda in vojvodinja kažeta hrbet. Ga kažeta svetu ali le družini Ragland in Markle? Žalostno,” je na Twitterju zapisala 53-letna Samantha in pozneje še dodala, da je “neverjetno nesramno”, da si na božični fotografiji, ki “bi morala izžarevati toplino in lepe želje”, obrnjen s hrbtom proti kameri.

Samantha je očitno nad slavno sestro obupala. Oktobra je odpotovala v London, da bi se z Meghan srečala in se ji opravičila, a se vojvodinja z njo ni želela sestati. Zamere so, kot kaže, še vedno zelo velike. 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.