Magazin > VIP
19689 ogledov

Kaplja čez rob: Vojvodinjo Meghan poklicali na krizni sestanek

meghan markle
Zadeva je šla predaleč …

Na britanskem dvoru so vojvodinjo Meghan poklicali na krizni sestanek, saj je njen oče, Thomas Markle, v spor s hčerko poskušal zvleči še kraljico.

Elizabeto II. je namreč v televizijskem intervjuju v oddaji Good Morning Britain pozval, naj posreduje in mu pomaga pokrpati odnos z Meghan. “Ljubim hčerko in to mora vedeti. Zelo bi bil vesel, če bi me poklicala, se javila, mi poslala sporočilo in mi povedala, da me sliši,” je izjavil Markle. 

Na dvoru so zaradi Thomasa Markle, ki trdi, da vojvodinji vsak dan pošilja sporočila, v palačo pa naj bi poslal tudi več pisem, “besni in utrujeni”. Pravijo, da je šel s svojim pozivom predaleč. 

Markle, ki je v preteklosti dal več intervjujev, ki so bili za Meghan in celo kraljevo družino precej neprijetni, pravi, da ne ve, zakaj ga hčerka še vedno ignorira. Po njegovih besedah je Meghan obsedena z nadzorom, nikoli pa ni bila neprijazna. “Bila pa je vedno glavna,” je še dodal. 
 

Komentarjev 7
  • slovenski97 08:10 20.december 2018.

    Vsak nosi svoj križ. Kraljevska družina ima vojvodinjo Meghan, mi pa vlado 12,6 procntnega Šarca.

  • Avatar Wallisonta
    Wallisonta 23:47 19.december 2018.

    Si želite, da bi našli žensko za eno noč? Obiščite = = > www.3xDate.top

  • Holly_Blake 16:52 19.december 2018.

    Po zapustitvi mojega prejšnjega dela pred 2 meseci, sem imel nekaj sreče, da sem izvedel o tej spletni strani, ki je bila za mene varčevanje z življenjem ... Ponujajo delovna mesta, za katere lahko ljudje delajo na spletu iz svoje ...prikaži več hiše. Moja najnovejša plača po tem, ko sem delala za njih 4 tedne, je bila za 28397 $ ... Neverjetno stvar je, da je edina stvar potrebna preprosto tipkanjee in dostop do interneta ... Preberite vse o tem tukaj ..... >>>>>>> www.Internet43.Com

Sorodne novice