Magazin > VIP
9398 ogledov

Kakšen preobrat! Ali pa Meg in Kate le igrata?

kate middleton
1/6
Po vsem kar smo v zadnjem času prebrali je to pravi mali božični čudež!

Fotografije britanske kraljeve družine, ki so bile posnete včeraj, na božični dan, ko se je družina skupaj odpravila k praznični maši, so pravo nasprotje vseh govoric, ki se v javnosti pojavljajo že od poroke princa Harryja in Meghan Markle.

Dvorni viri namreč trdijo, da z Meghan ni najlažje, kraljevo družino je letos zapustilo kar nekaj dolgoletnega osebja, jeseni pa je v javnost prišla tudi zgodba, kako je Meghan tik pred svojo poroko, na pomerjanju oblek za družice, v jok spravila Kate Middleton. Na večini fotografij si dekleti resnično nista bili videti najbolj naklonjeni, a očitno se je včeraj zgodil božični čudež. Ali pa so bile vse govorice doslej povsem iz trte zvite.

meghan markle Magazin "Vojvodinja Meghan igra nevarno igro“

Meghan in Kate sta se na poti do cerkve namreč zavzeto pogovarjali, se smehljali in s pogledi kazali naklonjenost druga drugi. Take topline med njima še nismo videli, zato so mnogi mnenja, da gre le za še en dobro zrežiran kraljevi protokol. Meghan je bila konec koncev igralka, Kate pa je po vseh teh letih tudi že vešča javnega pojavljanja in nastopanja. Sta vas prepričali? 

meghan markle Nov udarec Magazin Zaradi "težavne" Meghan z dvora še ena asistentka

 

Komentarjev 3
  • sam50 10:03 26.december 2018.

    Celo kraljevo združbo bi bilo potrebno dati za kakšno leto na minimalca,pa bi se malo manj preseravali....

Sorodne novice