Magazin > VIP
8162 ogledov

"Vojvodinja Meghan ima slab vpliv na moža“

princ harry, meghan markle
To trdi avtor Duncan Larcombe, ki Harryja spremlja že vrsto let.

Vojvoda Harry že od nekdaj velja za velikega zabavljača, ki se ne boji stika s podaniki. Kraljici je s svojo veselo naravo in mnogokrat zelo nespametnim vedenjem v najstniških letih povzročal sive lase. Zamerila mu ni, tudi zato ne, ker ve, da javnost ljubi "divjega“ princa.

A Harry naj bi se v zadnjih mesecih spremenil. Avtor biografije Prince Harry: The Inside Story, Duncan Larcombe, pravi, da je modrokrvnež vse bolj muhast, začel pa naj bi se tudi umikati od ljudi okoli sebe.

"Njegovi zaposleni so bili nad Harryjem vedno navdušeni, skupaj (Harry in Meghan, op. avt.) pa sta zelo zahtevna,“ je pisatelj povedal za The New York Post in dodal, da princa mnogi več ne prepoznajo, saj naj bi se močno spremenil. Ves čas naj bi bil slabe volje, zrasel pa naj bi mu tudi ego. "Z njimi (zaposlenimi, op. avt.) je bil prej v prijateljskih odnosih, zato mu takšno obnašanje ni prav nič podobno,“ še pravi Larcombe, ki meni, da ima Meghan na Harryja slab vpliv.

Vojvoda je namreč v zelo kočljivem položaju, saj se Megahn in žena njegovega brata, vojvodinja Kate, ki je njegova prijateljica, menda ne razumeta najbolje. Ohladil naj bi se celo njegov odnos z bratom. Larcombe je prepričan, da so govorice, da se Kate in Meghan druga drugi izogibata, resnične.

Avtor se je lotil tudi Meghanine družine. “Poročanja o kraljevi družini so spremenili v Jerry Spriger šov. Neokusno,“ pravi.

Komentarjev 4
  • kapibara1 12:01 31.januar 2019.

    Ma ni tota baba, za v to kraljevo družino.. !!

  • Aro 11:44 31.januar 2019.

    Črna vojvodinja :) Kraljeva družina se bo počasi iz nemške, spremenila v afriško