Magazin > VIP
10731 ogledov

Dvor teh fotografij Meghan Markle ne bo vesel

Meghan Markle
1/6
Kljub temu da je bil obisk zasebne narave, je v javnost pricurljalo cel kup paparaco fotografij.

Kot smo že poročali, se je vojvodinja Meghan Markle prejšnji teden mudila na zasebnem obisku New Yorka, ki naj bi bil zaradi varnosti in njene že skoraj visoke nosečnosti, skrbno varovana skrivnost. Sedaj pa so v javnost prišle številne paparaco fotografije, ki prikazujejo, kje vse in s kom se je Meghan mudila v New Yorku (fotografije v galeriji).

meghan markle Magazin Visoko noseča Meghan Marke letela na zabavo v Ameriko

Kot je znano, je v rodno Ameriko letela prvič po poroki s princem Harryjem, saj so ji prijatelji, med njimi tudi športna zvezdnica Serena Williams, pripravili zabavo za prihajajočega dojenčka, ki je potekala v luksuznem apartmaju, kjer prenočitev stane dobih 66 tisoč evrov. Poleg zabave, si je v hotelu Surrey, ki pa ne velja za super prestižnega, sobo v hotelu namreč lahko najamete že za slabih 500 evrov, privoščila tudi kosilo z zvezdniško stilistko Abigail Spencer. Meghan se je zaradi izleta ponovno znašla pod kritikami, saj ji nekateri očitajo, da v sedmem mesecu nosečnosti ne bi smela potovati z letalom. A potovanj še ni konec, saj se vojvodinja konec mesecev v okviru dobrodelne organizacije princa Harryja, ki ženske spodbuja k izobrazbi, odpravlja na vladni obisk Maroka. 

Meghan Markle | Avtor: Profimedia Profimedia

meghan markle Magazin Clooney opozarja, naj dajo Meghan mir, da se ne ponovi Dianina tragedija

Zdi se, da karkoli Meghan naredi ali ne naredi, je vseskozi pod drobnogledom tako oboževalcev kot negativnih kritikov, zaradi česar se ji je v bran postavil igralec George Clooney, ki je medije opozoril, naj se ne ponovi tragična zgodba princese Diane, ki je konec devetdesetih med bežanjem pred paparaci izgubila življenje v prometni nesreči. 

Meghan Markle | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 1
  • ECKING 15:05 21.februar 2019.

    Ana H fetih je mit ,ta oseba ne obstaja, ker ce bi obstajala bi bila novinarka in ne bi srala s takimi clanki..... in ce bi res obstajala potem bi verjetno imela nek okus ne pa da so vsi ki ...prikaži veči so kadarkoli omenjeni v clankih sami lepotci/lepotice in vsi so znane osebnosti...zato se enkrat ANA H FETIH JE MIT ,TA OSEBA NE OBSTAJA TO JE RACUNALNIK!!!

Sorodne novice