Magazin > VIP
4498 ogledov

Clooney opozarja, naj dajo Meghan mir, da se ne ponovi Dianina tragedija

meghan markle
George Clooney je stopil vojvodinji v bran.

George Clooney ostro kritizira, kako mediji ravnajo z Meghan Markle, odkar je postala članica kraljeve družine in njeno situacijo  primerja z zgodbo pokojne princese Diane, ki so ji prav tako sledili povsod. "Meghan Markle sledijo povsod, kar naprej jo preganjajo. Ženska je v sedmem mesecu nosečnosti, sledijo in pregajajo pa jo na podoben način, kot so princeso Diano, tako da se zgodovina na nek način ponavlja. Videli smo, kako se to konča," je oster Clooney, ki je s tem mislil na prometno nesrečo, v kateri je umrla princesa Diana, medtem ko so jo lovili paparaci. 

princ harry, meghan markle Magazin Meghan očetu poslala pismo: "Srce si mi zlomil na milijon koščkov"

Igralec je zanikal govorice, da naj bi bil boter prvorojenki ali prvorojencu princa Harryja in vojvodinje Meghan in se pošalil, da je oče dvojčkoma in da ima dobesedno dovolj "dreka", s katerim se mora ukvarjati. Meghan pa se je te dni ponovno soočala z novim škandalom, ki ga je zanetil njen oče, ki je medijem posredoval zelo osebno hčerino pismo. Oče ji v javnosti sicer nagaja že od zaroke dalje.

george clooney, amal clooney | Avtor: Profimedia Profimedia

meghan markle Magazin Vojvodinja Meghan z bananami ujezila prostitutke

 

 

Komentarjev 2
  • edin64 11:29 12.februar 2019.

    Ni pošteno primerjat pokojne princese Diane, KRALJICE LJUDSKIH SRC s tole polamatersko igralko... Diana se obrača v grobu ko bere takšne članke!

  • milovan 11:21 12.februar 2019.

    No, lepo, da jo je nekdo vzel v bran! Negativizem ji je preprosto zacel spodkopavati tla pod nogami!

Sorodne novice