Magazin > VIP
13007 ogledov

Sta George in Amal pred 400 milijonov vredno ločitvijo?

george clooney, amal clooney
Lansko leto se je šušljalo o zakonski terapiji, letos že o ločitvi.

Da zakon med Georgom Clooneyem in njegovo soprogo Amal ni tako popoln, kot se zdi na fotografijah, se je šušljalo že lansko leto, ko naj bi bila Amal zelo razočarana, ker si igralec ne želi povečati družine, kot tudi nad njegovo nenehno odsotnostjo in večernimi izhodi.
Med zadnjim prepirom pa naj bi temnolaski prekipelo do te stopnje, da je spakirala svoje stvari, dvojčka Alexandra in Ello ter odvihrala iz družinske hiše na Sardiniji. Igralec naj bi ji neprestano pošiljal sporočila, da si želi videti dvojčka, Amal pa je po navedbah vira, menda odločena, da se bo na Sardinijo vrnila le še v hišo za goste. Če bo do ločitve res prišlo, je ta lahko težka tudi dobrih 400 milijonov evrov, zato je za Georgea morda res bolj varčno, da se spravi k sebi in reši svoj zakon.

Oboževalci pa so prepričani, da gre za lažne novice, saj je Amal še pred dobrim mesecem na Instagramu objavila skupno fotografijo, lani pa ga je spremljala na številnih rdečih preprogah. Igralec je lepo odvetnico sicer spoznal leta 2013, ko jo je na njegov dom ob italijanskem jezeru Como pripeljal skupni prijatelj.
Golobčka sta si sprva le dopisovala, saj je George dvomil, da bi si Amal želela z njim na zmenek. A je privolila, že pol leta po tem jo je zaročil, usodni da pa sta dahnila na luksuzni poroki v Benetkah. 

Adi Smolar Magazin Adi Smolar: Neverjetno, kaj še vedno dela za bivšo ženo ločitev Magazin S to gesto do nekdanje soproge raznežil svet

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice