Magazin > VIP
5133 ogledov

Jennifer Aniston na pomoč priskočila Amal Clooney

jennifer aniston
Njene nasvete Jennifer Aniston zelo ceni.

Zvezdnica Jennifer Aniston je že osem mesecev samska, kar je več kot dovolj, pravi Amal Clooney, ki namerava svoji prijateljici poiskati novega partnerja.

Jennifer po ločitvi od igralca Justina Therouxa, s katerim je bila poročena dve leti, niso videli v moški družbi, njen nekdanji mož pa se je začel že zelo kmalu javno kazati ob brhkih mladenkah. Nič čudnega, da jo javnost spet pomiluje, tako kot jo je pred leti, ko ji je Angelina Jolie speljala Brada Pitta.

Ker je sedaj tudi on samski, ujet v vojno za skrbništvo nad otroki, ki jih mata z Angie, so se zelo hitro pojavile govorice, da se nekdanja zakonca spet dobivata. Žal to ni res. Celo Georgeu Clooneyju ni uspelo urediti zmenka med Bradom in Jen, čeprav se je menda zelo trudil.

Stvari je sedaj v roke vzela Clooneyjeva žena Amal in sestavila seznam samskih in uspešnih moških, ki bi bili več kot veseli Jenniferine družbe. Amal, uspešna odvetnica, je igralki tudi svetovala, naj moža ne išče več v šovbiznisu in ta nasvet si je Jen menda vzela k srcu, saj mnenje prijateljice zelo ceni. Vir sicer pravi, da je Jen Amal pustila proste roke, edina zahteva, ki jo ima, je, da ji najde partnerja, ki bi bil kar precej mlajši od nje, v svojih tridesetih, in se je ne bi držal kot klop.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.