Magazin > VIP
5069 ogledov

Polsestra Meghan postavila novo zahtevo

meghan markle
Napetostim med Meghan Markle in njeno družino še ni videti konca.

Po tem, ko je Thomas Markle medijem posredoval pismo, ki mu ga je po poroki s princem Harryjem napisala hči Meghan, se je oglasila še njena polsestra Samantha. 

Samantha Meghan očita, da je v pismu lagala o tem, da si ni bila blizu z očetom in da ni imela odnosa s sestro. "Če jo boli to, da izpostavim, da ni podobna Diani, je to njena težava, ker je res," je dejala Samantha za The Daily Star Online. Samantha je Meghan položila na srce, naj gre v šolo in se nauči, kako biti pravi človekoljub.

princ harry, meghan markle Magazin Meghan očetu poslala pismo: "Srce si mi zlomil na milijon koščkov"

"Pozivam jo, naj gre na detektor laži kjer koli na svetu, kjer bodo ljudje, ki jih ne bo plačala, da bi priredili rezultate," je dejala Samantha Markle. Prepričana je bila, da bo Meghan le storila, kar je prav, ko gre za njunega očeta, "a zdaj imam dovolj tega sr**ja." 

Samantha je odločena, da ne bo dovolila, da jih bo Meghan izrinila iz njenega življenja, uničila družino in poskrbela, da resnica ne bo prišla na dan. 

meghan markle Magazin Clooney opozarja, naj dajo Meghan mir, da se ne ponovi Dianina tragedija meghan markle Magazin Meghan Markle: Fotografija, ki razkriva, da se je ulegla pod nož?
Komentarjev 3
  • leonardo 08:35 16.februar 2019.

    Ti pa ne bodo odnehali! Denar je pač denar. Tu ga je pa veliko in seveda si bodo prizadevali, da ga bodo dobili toliko, da bodo z nogami v luftu živeli srečno do konca dni.

  • sam50 08:26 16.februar 2019.

    Tukaj pa res ni za razumeti-Meghan jih ne mara,oni pa se hočejo na vsak način priključiti na kraljevsko pipico in počasi sesati lahek denar. Drugače bi se enostavno odrekli sestre in gčere,katera jih ne mara in noče imeti z njimi nobenih stikov.