Magazin > VIP
3035 ogledov

Visoko noseča Meghan Marke letela na zabavo v Ameriko

meghan markle
Vojvodinja se je vrnila v domovino.

Kljub temu, da je v sedmem mesecu nosečnosti, se je Meghan Markel prejšnji teden odpravila na skrivni izlet v New York, kjer ji je 15 najbližjih prijateljev priredilo zabavo za še nerojenega dojenčka, tako imenovani "baby shower“. Vojvodinja je bila tokrat prvič po poroki v New Yorku, spremljala pa jo je njena stilistka Jessica Mulroney. Med drugim si je v zasebnih prostorih svoje najljubše pekarne privoščila slaščice in čaj.

meghan markle Magazin Polsestra Meghan postavila novo zahtevo

Stanovala je v hotelu s petimi zvezdicami, uživala v nakupovanju in dobri hrani v družbi njenih najbližjih prijateljev. "Izlet je bil čudovita priložnost, da se sreča s prijatelji in preživi čas v mestu, ki ga obožuje. Za večino njenih prijateljev je to zadnja priložnost pred porodom, da jo vidijo, zato so vsi skupaj zelo uživali v teh dragocenih trenutkih," je razkril vir.

Čeprav želijo mediji njeno zgodbo predstaviti kot zgodbo o Pepelki, njeni prijatelji pravijo, da temu ni tako in da je Meghan pred poroko s Harryjem že imela čudovito življenje, uspešno kariero, svoj blog in zaposlene, ki so jo oboževali. Prijateljem je vedno skočila na pomoč in pravijo, da se to s poroko v kraljevo družino ni spremenilo. 

meghan markle Magazin Clooney opozarja, naj dajo Meghan mir, da se ne ponovi Dianina tragedija

Za Meghan pa so zaskrbljeni njeni oboževalci, ki menijo, da vojvodinja visoko noseča ne bi smela potovati z letalom. A potovanj še ni konec, saj se s Harryjem konec meseca odpravljata na dvodnevni obisk Maroka, kamor letita predvsem zaradi svoje dobrodelne organizacije, ki mlade ženske spodbuja k izobrazbi. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice