Magazin > VIP
21531 ogledov

Princ Harry: Te želje mu Charles po Dianini smrti ni želel izpolniti

princ william, princ harry, princ charles
Harryjeva ganljiva želja je ostala neizpolnjena.

31. avgusta 1997 je dan, ki si ga bodo Britanci za vse čase zapomnili. 

Takrat je namreč v Parizu umrla mati njihovega bodočega kralja, lady Diana. Stara je bila 36 let. Vest je zagotovo najbolj pretresla njena sinova, Williama in Harryja, ki sta bila v času njene smrti na Škotskem.  Ko je za novico izvedel princ Charles, sta mlada princa še spala. “Charles se je zgrudil,” pravi avtorica knjige “The Diana Chronicles", Tina Brown. Družina se je strinjala, da otrokoma tragično informacijo sporočijo naslednji dan. 

princ william, princ harry, princ charles | Avtor: Profimedia Profimedia

Charles, četudi se z Diano ni razšel v prijateljskem duhu, se je zanjo po njeni smrti zavzel veliko bolj strastno, kot v času, ko sta bila poročena. Zoperstavil se je celo svoji materi, ki njenih posmrtnih ostankov ni želela v Veliko Britanijo prepeljati na stroške krone.  Na koncu je zmagala njegova želja. Harryjeva pa se žal ni izpolnila. 12-letnik je želel očeta pospremiti v Francijo, a mu Charles te želje ni želel izpolniti. Sta ga pa na pot pospremili Dianini sestri. Charles je poskrbel tudi za to, da je bila krsta, ko so jo nesli iz bolnišnice, prekrita z grbom kraljeve družine, četudi je Diana po ločitvi izgubila kraljevi naziv. 

Komentarjev 2
  • Rose_Tooth 17:46 10.februar 2019.

    Google zdaj plačuje $ 526 do $ 937 vsake tri dni za delo na spletu od doma. To delo sem se pridružil pred mesecem dni in v prvem mesecu tega dela sem zaslužil 27.492 $. To delo je res neverjetno ...prikaži več in mi daje vsak dan odličen dohodek s krajšim delovnim časom. Vsaka oseba lahko zdaj na tej spletni strani z lahkoto dobii veeč dohodka >>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com