Magazin > VIP
5385 ogledov

Meghan Markle bo težko pokrpala odnos s to znano igralko

priyanka chopra, meghan markle
Njuno prijateljstvo je v krizi.

Meghan Markle in igralka Priyanka Chopra sta bili nekoč tesni prijateljici. Vojvodinja je temnolaso lepotico povabila celo na svojo poroko maja lani, ki se jo je Priyanka tudi udeležila.

Meghan pa je njeno povabilo na poroko – igralka se je decembra poročila s pevcem Nickom Jonasom – odklonila. "Priyanka je bila skrušena,“ poroča Page Six. To je tudi razlog, da se Chopra ni udeležila Meghanine zabave pred rojstvom otroka, ki sta ji jo pomagali organizirati Amal Clooney in Serena Williams.

Priyanka se zabave menda ni mogla udeležiti zaradi nujnih sestankov, a vir je omenjenemu mediju povedal, da je to le izgovor. "Njunega prijateljstva je konec, če se Meghan ne bo opravičila. Priyanka je velika zvezda, ki ima na družbenih omrežjih ogromno sledilcev. Verjetno je bolj slavna od Meghan. Meni, da ji Meghan ni izkazala spoštovanja,“ trdi vir.

Priyanka se na članek ni želela odzvati, se je pa oglasil vir, ki pravi, da sta lepotici še vedno prijateljici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.