Magazin > VIP
9663 ogledov

Meghan Markle: Williama je to verjetno ujezilo

meghan markle Epa
Vojvodinja še vedno ni dojela, kako se mora kot članica kraljeve družine obnašati, pravi nekdanji služabnik princese Diane, Paul Burrell.

Vojvoda Harry in njegova noseča soproga se nahajata v Maroku, kjer je Meghan spet dokazala, da ima izvrsten in drag okus za modo. Rdeča obleka blagovne znamke Valentino stane 66 tisoč dolarjev, kar je ujezilo tabloid Daily Mail, ki je zapisal, da se Meghan izdaja za skromno in dobrodelno osebo, v resnici pa se obnaša kot rimska cesarica.

Da se lepotica rada razvaja, je dokazala tudi z zabavo pred rojstvom svojega prvega otroka, ki se bo rodil aprila. Meghan je za nekaj dni odpotovala v New York, kjer se je zabavala s svojimi slavnimi prijateljicami. Na zabavo, ki je potekala v hotelski sobi, ki na noč stane 75 tisoč dolarjev, sta med drugim prišli Serena Williams in Amal Clooney. Žur naj bi skupaj stal 330 tisoč funtov, piše Daily Mail.

Dianin nekdanji služabnik Paul Burrell je prepričan, da je bil princ William, ko je izvedel za stroške, besen. "Čeprav se William druži z zvezdniki, jih ne vabi k sebi domov. Niso njegovi prijatelji, ampak le ljudje, s katerimi dela,“ pravi Burrell, ki je ob tej priložnosti citiral mantro kraljice Elizabete, ki že od nekdaj poudarja, da člani kraljeve družine niso zvezdniki. Tega Meghan, ki je v ZDA pripotovala z zasebnim letalom, četudi ves čas opozarja na nevarnosti podnebnih sprememb, še ni dojela, zaradi česar bi lahko zajadrala v težave, še pravi Burrell.

Komentarjev 2
  • Avatar Pancynalla
    Pancynalla 00:23 27.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top

  • Avatar Pancynalla
    Pancynalla 00:23 27.februar 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top