Magazin > VIP
13601 ogledov

“Možje v sivem” načrtujejo padec Meghan Markle

prin harry, meghan markle
Tudi v Buckinghamski palači poznajo “strice iz ozadja”.

Kraljeva biografinja Anna Pasternak je prepričana, da nekateri člani dvora v Meghan vidijo “nevarnost prestolu” in zato načrtujejo njen padec. Pasternak, ki bo kmalu izdala knjigo o Wallis Simpson, zaradi katere se je kralj Edvard VIII. odpovedal prestolu, pravi, da je vojvodinja ”obudila duh” Američanke, ki je pred desetletji pretresla monarhijo, saj je njena zveza s kraljem na Otoku povzročila ustavno krizo.

“Meghan je kot granata padla v ta arhaični sistem. Do eksplozij je že prišlo in mislim, da se bodo nadaljevale. V nekem pogledu je Meghan obudila duh Wallis in upam, da bodo ljudje v njej videli prijazno, duhovito, zvesto in dostojanstveno osebo, ki si ni zaslužila, da postane največkrat ponižana oseba na svetu.”

Na Meghan naj bi po besedah avtorice oko vrgli “možje v sivem”. Takšno ime je nekaterim članom dvora nadela princesa Diana. “Skrbi me za Meghan in Harryja. Če bosta njuni zvezdi premočno sijali, bodo člani dvora, ki jih je Diana označila za ‘može v sivem’, v njima videli nevarnost za prestolonaslednika,” še pravi Pasternak. “Meghan ne sme postavljati agende. Mora podpirati monarha in dediča. Ne vem, ali se tega zaveda,” je še dodala.

Komentarjev 1
  • sam50 08:12 05.marec 2019.

    Lovača bo klavrno končala in spoznala,da bogastvo še ne pomeni sreče....

Sorodne novice