Magazin > VIP
10929 ogledov

Vojvodinja Meghan spet razburja

meghan markle
1/9
Otočani se zgražajo zaradi vojvodinje Meghan.

Žena vojvode Harryja, Meghan, naj bi za nosečniška oblačila zapravila neverjetnih 500 tisoč evrov, kar je sedemkrat več kot vojvodinja Kate med svojo zadnjo nosečnostjo. 

Kate je znana po tem, da večkrat obleče ista oblačila, kar se pri Meghan še ni zgodilo.

Spletna stran lovethesales.com poroča, da se je Meghan, odkar je noseča, v javnosti pojavila v 75 različnih stajlingih, ki so v povprečju skupaj z nakitom stali 7000 evrov. Britanci pa se ne razburjajo le zaradi cene oblačil, ampak tudi zato, ker je Meghan preveč osredotočena na ameriške modne oblikovalce.

Vojvodinja pa ni le zelo izbirčna glede mode, ampak tudi opremljanja doma. Kot je znano, se s Harryjem selita v Frogmore Cottage. Prenova njunega doma se bo zavlekla za približno tri tedne, saj ima par ves čas nove želje. “Vsi so poprijeli za delo. Delavci so tudi v slabem vremenu delali ves teden. Harry in Meghan spreminjata želje, še zlasti glede opreme. Pravijo, da sta zahtevna,” je povedal vir.
 

Komentarjev 4
  • mici79 20:12 26.marec 2019.

    najbrž ima res dovolj svojega denarja, ampak zapravlja pa družinskega - ki ga prispevajo davkoplačevalci.

  • ziva18 11:32 26.marec 2019.

    Pa kaj, saj ima dovolj svojega denarja, naj ga zapravlja.

  • Snežinko 09:55 26.marec 2019.

    Ja, in? Saj zapravlja svoj (ali pa možev) denar. Če ji on to dovoli ne vidim nobene ovire... Nekdo zapravi miljone za avtomobile, jahte, konje, drugi pa za obleke.