Magazin > VIP
5077 ogledov

Zato je Harry končal dolgoletno prijateljstvo s Tomom Inskipom

princ harry, meghan markle
Vojvoda Harry bi, kot kaže, naredil vse, da bi bila njegova žena Meghan srečna. Odrekel se je celo svojemu dolgoletnemu prijatelju Tomu Inskipu, ki ga pozna že leta.

Revija Tatler poroča, da je vojvoda Harry iz kroga najbližjih prijateljev izločil več oseb, med drugim tudi svojega najboljšega prijatelja Toma Inskipa. Preden je spoznal Meghan, sta bila Harry in Tom nerazdružljiva, a ti časi so sedaj menda mimo. Harry je prijateljstvo končal, ker želi preprečiti napetosti z ženo, piše revija.

Tom Inskip | Avtor: Profimedia Profimedia

Do razdora med njima naj bi prišlo, ker je Tom svojemu prijatelju dal jasno vedeti, da je proti poroki z Meghan. Kljub temu je prišel na svadbo, a izrečene besede so ga stale prijateljstva.

Meghan je sedaj najpomembnejša oseba v Harryjevem življenju. Zanjo se je odpovedal tudi svoji ljubezni do lova, zato se lani po pisanju Daily Maila ni udeležil lova na fazane, ki spada med dolgoletne tradicionalne aktivnosti kraljeve družine. "Kot igralka Meghan pričakuje popolnost. Ko postaneš član kraljeve družine, pa nisi v ospredju ti, ampak tisto, kar predstavljaš,“ pravi strokovnjak za kronane glave Duncan Larcombe.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.