Magazin > VIP
6009 ogledov

Pri Meghan so se pojavili zgodnji popadki

meghan markle
Meghan naj bi poklicala zdravnika.

Bosta princ Harry in njegova Meghan svojega prvorojenca v rokah držala že pred aprilom? Krone poroča, da je verjetnost, da se to zgodi, velika. 37-letnica naj bi namreč pred nekaj dnevi začutila prve popadke in poklicala zdravnika, saj je bila prepričana, da se je porod začel.

Meghan je porodniški dopust nastopila v torek, rok pa ima konec aprila. Revija New Idea pa poroča, da je bilo "lažnih alarmov“ v Kensingtonski palači menda že več. "Meghan, Harry in vsa palača so v pripravljenosti, saj je zdravnik paru povedal, da lahko otrok pride vsak trenutek. Meghan je že nekajkrat mislila, da so se začeli popadki,“ trdi vir. Harry naj bi bil zaradi tega v zadnjih dneh bolj živčen.

Danes se je sicer tudi razvedelo, da je kraljica Harryju in Meghan izpolnila še eno željo – odslej bosta imela svojo ekipo tiskovnih predstavnikov – prej sta si zaposlene delila z Williamom in Kate. Par bo v Kensingtonski palači dobil tudi svojo pisarno, ki jo bo vodila Sara Latham, ki je leta 2016 delala za Hilary Clinton.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.