Magazin > VIP
9497 ogledov

Kakšna napaka. Serena izdala spol dojenčka princa Harryja in Meghan?

serena williams Epa
Ameriški teniški zvezdnici Sereni Williams, dolgoletni prijateljici vojvodinje Meghan Markle, se je zareklo.

Serena je za E! News spregovorila o noseči prijateljici, ki pa je ni želela imenovati. Čeprav je znano, da sta z vojvodinjo Meghan Markle, ki s princem Harryjem pričakuje otroka, dolgoletni prijateljici. Še posebej blizu sta si zdaj, ko je Serena mama enoletni deklici Alexis Olympia, Meghan pa še pričakuje otroka.

meghan markle Magazin Je to slovenska Meghan Markle?

Serena je v intervjuju dejala, da jo je nosečnica vprašala za nasvet, dojenčka pa je naslavljala z ona. "Moja prijateljica je noseča in govori, moj otrok bo delal to, moj otrok bo delal on. Jaz pa sem jo le pogledala in ji rekla, ne, ne bo delala tega," je pojasnila Serena.
Ljubitelji kraljeve družine so Sereno takoj povezali z Meghan, iz njenih besed pa razbrali, da bosta Harry in Meghan dobila deklico.

meghan markle, princ harry | Avtor: Profimedia Profimedia

meghan markle Magazin Pameten trik Meghan Markle za videz popolnejših ustnic!

Serena je sicer v New Yorku Meghan priredila "baby shower" oziroma obdarovanje, preden se otrok sploh rodi. Obdarovanje se je zgodilo v hotelu Upper East Side, na njem pa je bilo 15 najbližjih prijateljev.
 

Komentarjev 2
  • Avatar Verostenna
    Verostenna 01:28 08.april 2019.

    Želiš pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na > > > www.3xDate.top ******************************************************************************************************************** Ne slaže se s djevojkama? Da, svi ljudi vole velike stvari i duge akcije. Pokušajte > > > www.XXmacho.Com

  • milovan 19:52 07.april 2019.

    Same soekulacije. Sploh ni govorila o Meghan?Novinarji 'izkoriscajo vsak trenutek', da je kdo kaj 'narobe' rekel! Lep pozdrav